![]() |
Süer İmdat Uyku Hattı |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 24> |
| Yazar | |
DD
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 30 Haziran 09 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2069 |
Alıntı Cevapla
Konu: Süer İmdat Uyku HattıGönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:24 |
|
Alo, Süer Hanım merhaba benim de bir sorum olacak. bebelerim henüz 5 aylık. ne zaman cumartesi ya da pazar günü öğlen onikilere kadar uyuyabileceğim? lütfen gerçekleri saklamayın. on sene sonra deyin. ben o hayalle de yaşamaya razıyım. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
güssüm
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 19 Nisan 09 Konum: isvicre Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3803 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:26 |
|
deryadeniz koptum yaa...allah iyiyligini versin emi....
|
|
![]() |
|
ispinoz
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 08 Nisan 09 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Gönderilenler: 2236 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:26 |
|
evlenip gittiklerinde. oniki ne deryacım denizcim. maşallah.
|
|
![]() |
|
güssüm
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 19 Nisan 09 Konum: isvicre Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3803 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:27 |
|
ispinozcum ne zaman evlenir bunlar tahminen
yani en erken![]() ![]() |
|
![]() |
|
DD
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 30 Haziran 09 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2069 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:29 |
|
ben bebeler olduktan sonra sohbet sırasında "yatıyorum bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum uyuyamıyorum" diye konuşanları çok kötü paralamak istiyorum. anne mi oldum çingan mı belli değil.
|
|
![]() |
|
YASMİNHS
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: kırıkkale:(( Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6524 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:29 |
|
kısmetlerinin ne derece açık olduğuna bağlı:))))
|
|
![]() |
|
selale
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4746 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:31 |
|
ALLAH IYILIGINIZI VERSIN YAAAA....
|
|
![]() |
|
DD
Süper Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:32 |
|
ispinozcum ben oğullarımı evlendirtince, gözlerime hiç uyku girmez, açlar mı açıklar mı? gelinlere nasıl göz kulak olcam? nasıl denetlicem :P :P nasıl karışıcam? müdahele edicem ?
|
|
![]() |
|
güssüm
Bilge Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:33 |
|
yani su forumda olmasa gülmeyi unutacagim....
|
|
![]() |
|
güssüm
Bilge Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:34 |
|
deryadeniz biz k.v olcaz ispinoz kayinvalide...)))
|
|
![]() |
|
DD
Süper Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:35 |
:)))
|
|
![]() |
|
selale
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4746 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:36 |
|
|
|
![]() |
|
EMEL
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7674 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:45 |
|
ay allah sizin iyiliğinizi versin emi!!!!????????? :))))))))))))))))))))))))
|
|
![]() |
|
Burcu T
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: bodrum Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3680 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mart 10 Saat 13:49 |
:)))))))))) |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 24> |
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |