ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > SOHBET > İkiz de yaparım kariyer de
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

çalışan annelere bir kaç soru???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edibüdü Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1276
  Alıntı edibudu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 16:25
Orjinalini yazan: Pia

Ben artık çalışmak istemiyorum...

Evde oturup hurafeler üretmek, konu komşu ile görüşmek, serdiğim çamaşırların kuruyuşuna tanıklık etmek gibi şeyler istiyorum...

Ya da belki şu an yaptığım işi yapmak istemiyorumdur da ondan böyle düşünmüşümdür bilmiyorum...

Perwine katılmak istiyorum!!! Özellikle çamaşırların kuruyuşuna tanıklık etmeyi o kadar o kadar çok istiyorum ki!!! Bööyle bahçeye hani derterjan reklamlarındaki gibi ipe sermişim çamaşırları... Aralarında dansederek topluyorum onları falan!!!

Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 7493
  Alıntı nilayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 16:30
 elimizde olmayanlar hep kıymetli olur :)))
ben de evimi cocukarımı özlemek istiyorum,ev işini yerime başkası yapsın istiyorum !
biride bana yemek yapsın getirsin istiyorum :))))))))))
Yukarı Dön
Moonlight Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 729
  Alıntı nur77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 16:47
 biliyorsunuz kızlar bende gönüllü olarak işimden istifa edip iki keltoşcuklarıma bakıyorum... ve inanın çok mutluyum; fakat ben çalışmaktan ziyade dışarı tek başıma çıkmayı özledim.. yani arkadaşlarla toplanıp gezmeyi... geçen hafta brüksel den arkadaşım ve annesi gelmişlerdi bende 2 gece üst üste çıktım ve acayip iyi geldi; bebekleri babalarına emanet ettim; Ali'nin o haftadan beri uyku düzeni bozuldu :( ama yinede pişman değilim iyiki çıkmışım!
Yukarı Dön
selale Açılır Kutu Gör
Bilge Anne
Bilge Anne
Simge

Gönderilenler: 4746
  Alıntı selale Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 17:24
Orjinalini yazan: Pia

Ben artık çalışmak istemiyorum...

Evde oturup hurafeler üretmek, konu komşu ile görüşmek, serdiğim çamaşırların kuruyuşuna tanıklık etmek gibi şeyler istiyorum...

Ya da belki şu an yaptığım işi yapmak istemiyorumdur da ondan böyle düşünmüşümdür bilmiyorum...

PEKI SÖYLE OLSA...TAMAM CALISMAYALIM...AMA DUZENLI OLARAK MAASIM HESABIMA YATSIN....KONU KOMSU ILE GORUSEGIM...HURAFELERDE ÜRETEBILIRIM ODA GUZEL....AMA CAMASIRLARIN KURUYUSUNA, UTULENEMEYISINE(BIZIM EVDE BU ŞEKIL) TANIKLIK ETMEYEYIM... PERVINCIM SOLE HANGI ISI YAPMAK ISTIYOSUN.... BELKI BENDE ONU YAPMAK ISTIYORUMDUR:)
sel@le
Yukarı Dön
edibüdü Açılır Kutu Gör
Peri Anne
Peri Anne
Simge

Gönderilenler: 1276
  Alıntı edibudu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 10 Saat 10:38
 Hazır çalışmadan maaşım yatıyor ya... Onu biraz da artırsak? Şu beni doğum izninde atan salak şirketin verdiği mertebeye getirsek? Oooh yeme de yanında yat vallahi!

Yukarı Dön
şule Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı shule Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 10 Saat 15:56
 sevgili kıdemli ikiz anneleri, bebişlerime kavuşmaya bir ay kala, bütün deneyimlerinizi yutarcasına okuyorum. hangi konuda olursa olsun "hazırlıksız yakalanmayı" hiç sevmem. sabiha paktunanın bütün kitaplarını okudum, muhtelif hastalıklar için ateş ölçerim, ateş düşürücülerim hazır, gaz sancısına her türlü çare temin edildi, süt pompası alındı. ama görüyorum ki , bu bebişler için hazırlıklı olmak diye bir şey yok. her bebek kendi süprizleriyle geliyor. işte bu beni çok korkutuyor.tanıdığım bir çok anne (tek bebekli) bebeklerini 2 yıl emzirdiler. benim de en çok istediğim bu ama ikizlerde böyle bir şey yok galiba:( şu anda bile 0 olan sosyal hayatımda bir değişiklik olmayacağını fakat evden dışarı çıkamayacağımı da düşününce daha kötüde olabilir miyim acaba diye düşündürtüyor.
bekleyip görmekten başka yol yok galiba, deneyimleriniz benim için çok kıymetli gerçekten herkese teşekkürler
fındık oğlum,fıstık oğlum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,063 Saniyede Yüklendi.