![]() |
çalışan annelere bir kaç soru??? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 456 |
| Yazar | |
edibüdü
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: 34 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1276 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 16:25 |
Perwine katılmak istiyorum!!! Özellikle çamaşırların kuruyuşuna tanıklık etmeyi o kadar o kadar çok istiyorum ki!!! Bööyle bahçeye hani derterjan reklamlarındaki gibi ipe sermişim çamaşırları... Aralarında dansederek topluyorum onları falan!!!
|
|
|
|
![]() |
|
nilay
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara :( Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7493 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 16:30 |
|
elimizde olmayanlar hep kıymetli olur :)))
ben de evimi cocukarımı özlemek istiyorum,ev işini yerime başkası yapsın istiyorum !
biride bana yemek yapsın getirsin istiyorum :))))))))))
|
|
![]() |
|
Moonlight
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 09 Aralık 08 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 729 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 16:47 |
|
biliyorsunuz kızlar bende gönüllü olarak işimden istifa edip iki keltoşcuklarıma bakıyorum... ve inanın çok mutluyum; fakat ben çalışmaktan ziyade dışarı tek başıma çıkmayı özledim.. yani arkadaşlarla toplanıp gezmeyi... geçen hafta brüksel den arkadaşım ve annesi gelmişlerdi bende 2 gece üst üste çıktım ve acayip iyi geldi; bebekleri babalarına emanet ettim; Ali'nin o haftadan beri uyku düzeni bozuldu :( ama yinede pişman değilim iyiki çıkmışım!
|
|
![]() |
|
selale
Bilge Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4746 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 10 Saat 17:24 |
PEKI SÖYLE OLSA...TAMAM CALISMAYALIM...AMA DUZENLI OLARAK MAASIM HESABIMA YATSIN....KONU KOMSU ILE GORUSEGIM...HURAFELERDE ÜRETEBILIRIM ODA GUZEL....AMA CAMASIRLARIN KURUYUSUNA, UTULENEMEYISINE(BIZIM EVDE BU ŞEKIL) TANIKLIK ETMEYEYIM... PERVINCIM SOLE HANGI ISI YAPMAK ISTIYOSUN.... BELKI BENDE ONU YAPMAK ISTIYORUMDUR:)
|
|
![]() |
|
edibüdü
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 04 Kasım 08 Konum: 34 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1276 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Temmuz 10 Saat 10:38 |
|
Hazır çalışmadan maaşım yatıyor ya... Onu biraz da artırsak? Şu beni doğum izninde atan salak şirketin verdiği mertebeye getirsek? Oooh yeme de yanında yat vallahi!
|
|
|
|
![]() |
|
şule
Tomurcuk Anne
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 10 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 10 Saat 15:56 |
|
sevgili kıdemli ikiz anneleri, bebişlerime kavuşmaya bir ay kala, bütün deneyimlerinizi yutarcasına okuyorum. hangi konuda olursa olsun "hazırlıksız yakalanmayı" hiç sevmem. sabiha paktunanın bütün kitaplarını okudum, muhtelif hastalıklar için ateş ölçerim, ateş düşürücülerim hazır, gaz sancısına her türlü çare temin edildi, süt pompası alındı. ama görüyorum ki , bu bebişler için hazırlıklı olmak diye bir şey yok. her bebek kendi süprizleriyle geliyor. işte bu beni çok korkutuyor.tanıdığım bir çok anne (tek bebekli) bebeklerini 2 yıl emzirdiler. benim de en çok istediğim bu ama ikizlerde böyle bir şey yok galiba:( şu anda bile 0 olan sosyal hayatımda bir değişiklik olmayacağını fakat evden dışarı çıkamayacağımı da düşününce daha kötüde olabilir miyim acaba diye düşündürtüyor.
bekleyip görmekten başka yol yok galiba, deneyimleriniz benim için çok kıymetli gerçekten herkese teşekkürler
|
|
|
fındık oğlum,fıstık oğlum
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 456 |
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |