![]() |
2010 ikiz hamişleri |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 347348349 |
| Yazar | |
eylem kahyaoğlu
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 10 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 618 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:19 |
|
canım şerbetini yaparken suyunu biraz az tutarsın yerine biraz daha şeker eklersin olur.
|
|
![]() |
|
ELİF
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 10 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2476 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:21 |
|
aman bende kendimi mutfakta maharetli sanardım eylm maasallah carelerle gelyorsun ama annem getirecek etimek canımı istettin valla:)
|
|
![]() |
|
ÖZLEM KUNDUZ
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 10 Konum: İST / Silivri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1470 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:26 |
|
kızlar ben geldim bi duş aldım ohhhh rahatladım valla şimdi kv kahve yaptı onu içiyorum birazdan kuran okuyacağım ama önce yeni forum açıcam ordan devam edin artık siz orda yazışırken bende hepiniz için dua ederim
|
|
![]() |
|
ELİF
Süper Anne
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 10 Konum: ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2476 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:27 |
|
oh oh ii özlemcim dualarını bekleriz ya bu arada türk kahvesi mi içiyorsun nescafe mi
|
|
![]() |
|
eylem kahyaoğlu
Gonca Anne
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 10 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 618 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:28 |
|
mutfak işi biraz hayal gücü istiyor elifcim
|
|
![]() |
|
ÖZLEM KUNDUZ
Peri Anne
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 10 Konum: İST / Silivri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1470 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:30 |
|
TÜRK kahvesi canım hamile kaldığımdan beri nescafe içmiyorum hadi açtım yeni sayfayı buyrun
|
|
![]() |
|
ELİF
Süper Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:30 |
|
bana tarif olacak malzeme olACAK MİS GİBİ yaparım gerisini bilmem yeter valla hayal gücümü yemekte harcayamam :))
|
|
![]() |
|
ÖZLEM KUNDUZ
Peri Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 13:31 |
|
bende etimek tatlısını çok güzel yaparım gelin yeni forumda vereyim tarifini
|
|
![]() |
|
eylem kahyaoğlu
Gonca Anne
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mart 10 Saat 16:18 |
|
özlem ne yapıyosun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 347348349 |
| Forum Atla | Forum ızinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |