ikizanneleriyiz.biz Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ANNE OLMAYI ÖĞRENMEK > Aceleci bebeklerimiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kızlarımın tekı dunyada dıgerı hala hamıleyım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 131415
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NERGİZ Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 44
  Alıntı nergiz54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şubat 10 Saat 23:33
 merhaba kızlardan vakıt kalırsa sıteye arada bır bakıyorum sımdı annem bakıyor bende dınlenıyorum sınemcım dedıdıgın gıbı buyudukce bakımları daha zor bır yardımcımız vardı kız dayanamadı ızın ıstedı bırdahada gelmedı ıkız kıme dıyorsan kabul etmıyor en son annem dayanamadı geldı sımdı artık 13ay o kalacak esım gelene kadar hem bu arada esım kızlar eve geldıkten kısa bır sure sonra askere gıttı benım ısım dahada zorlastı cok ıstedı bıraz kızlarını yanında kalmak ama tecıl hakkı bıtmıstı ona cok uzuluyorum 5yıl kızlar olsun dıye bekledı sonra askerlık cıktı hayırlısı.okudugum yazılara gore allaha sukur bırazda olsa ucuz atlattık ama yogun bakım donemınde cok cektım cektılerde sımdı sureklı kontrollerımız var ama sukur buyuk bır problem yok gözukuyor.annem cagrıyor kızlar uyanmıs ara ara tekrar gırmeye calısacam ılk ısım resımlerını koymak öpuyorum...
Yukarı Dön
DEMET Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 761
  Alıntı yzgn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şubat 10 Saat 10:49
 günaydın kızlar,

bende çok şükür 5.5 aydır iyi gidiyorum die düşünüyorum.zira bebeklerim hiç küvöz olayı olmadı öle zor kontrollerimizde olmadı.rop taraması vs.solunum sorunu vs.gibi.sadece oğlumda ilk 3-4 ay gaz sancısı çektik.o da artık geçti çok şükür.rüya gibi desem.daha rüya devam ediyo.çünkü henüz daha 5.5 aylıklar .hayırlısıyla hele bi yürüsünler.o zaman hayatımın en güzel rüyasını görmüşüm derim.
herkese sevgiler ve kocaman öpücüklerTongue
Yukarı Dön
emine Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne

Gönderilenler: 77
  Alıntı emilii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 10 Saat 08:01
 arkadaşlar benim bbekler daha 3 aylıklar.17 gün küvezde kaldık bir sorun yok demişlerdi. Sonra birinde aort koarktasyonu diye bir hastalık çıktı kalpte. Anjiyo yapacaklar sanırım çok korkuyorum böyle bir problemi olan var mıydı?
url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
Yukarı Dön
mudays Açılır Kutu Gör
Tomurcuk Anne
Tomurcuk Anne

Gönderilenler: 1
  Alıntı mudays Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 10 Saat 11:00
 Nergiz hikayen bana umut ve destek oldu..
benimde kızım 26 haftalık doğdu,3 aydır yoğun bakımda. ciğerlerinde ve kalbinde sıkıntı var.15 gün öncede hidrosefalisi oldu şant takıldı..ama senin yazdıklarından anladım Allahtan umut kesilmez. inşallah benim mucizemde gerçekleşir
Yukarı Dön
DEMET Açılır Kutu Gör
Gonca Anne
Gonca Anne
Simge

Gönderilenler: 761
  Alıntı yzgn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 10 Saat 11:40
 inşaallah arkadaşım.rabbim dert vermiş dermanınıda verir inş.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 131415

Forum Atla Forum ızinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.53
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,062 Saniyede Yüklendi.